ET LOKALT VAKTSELSKAP

Vi er Vest Vaktservice.

Ved oppstart i 2020 overtok vi stafettpinnen fra Norsk Vaktservice AS som Jarle Smøraas grunnla i 1991. Dette var da det første og eneste vaktselskapet på Voss.
Senere ble vi involvert også på Askøy utenfor Bergen og i 2023 ble avdelingen på Sandane i Nordfjord opprettet.

9 Lokasjoner
12 Ansatte

Våre verdier

Vi har alltid et mål om å være best. Og dette gjenspeiler seg i de verdiene vi har satt oss for øye og som vi måler oss opp i mot hver eneste dag.

01.

Kundeservice

Vi setter våre kunder først. Vårt kundefokus er hjertet av det vi gjør. Vi forstår at hver virksomhet er unik, og våre skreddersydde sikkerhetsløsninger reflekterer akkurat det.

02.

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet alvorlig – det er grunnen til at vi er her. Fra patruljering og utrykning til bredt samarbeid med leverandører av avanserte teknologiske sikkerhetsløsninger, jobber vi konstant for å beskytte det som betyr mest for deg.

03.

Kunnskap

Vår erfarne stab er drevet av kunnskap og lidenskap for sikkerhet. Vi holder oss oppdatert på de nyeste bransjetrendene og investerer kontinuerlig i opplæring for å sikre at vi leverer cutting-edge sikkerhetsløsninger.

Våre samarbeidspartnere

Park hotell logo
Gloppen hotell logo

Vår historie

Vi er stolt lokal leverandør av vektertjenester på Voss, Askøy og i Nordfjord. Ved oppstart i 2020 overtok vi stafettpinnen fra Norsk Vaktservice AS, som Jarle Smøraas grunnla i 1991. Det var da som første vaktselskap på Voss. Senere ble vi involvert også på Askøy utenfor Bergen og i 2023 ble avdelingen i Nordfjord startet fra Sandane, i Gloppen kommune.

På Voss, som er selskapets største avdeling ved utgangen av 2023, server vi en større del av markedet. Våre kollegaer får her jobbe opp mot flere typer bedrifter, i en portefølje som er tatt vare på i over tretti år.

Lokal tilknytning

Vi kjenner ditt nabolag fordi det også er vårt nabolag. Med lokal tilknytning er vi raskt på plass når du trenger oss. Vi tror på å bygge sterke bånd i lokalsamfunnet og bidra til å gjøre det tryggere for alle.

1991

Oppstart

Selskapet blei grunnlagt av Jarle Smøraas, da med navnet Norsk Vaktservice AS.

1991
1/1/2019

Timeline Heading 2

This is timeline description. Please click here to change this description.

1/1/2019
1/1/2019

Timeline Heading 3

This is timeline description. Please click here to change this description.

1/1/2019
2020

Generasjonsskifte

Tiden er inne for generasjonsskifte på avdelingen på Voss. Navnet blir endret til Voss Vaktservice og Tommy Amundsen blir ny eier og daglig leder.

2020
2021

Askøy avdelingen

Dette året blir også avdelingen på Askøy kjøpt ut fra Norsk Vaktservice. Voss Vaktservice blir dermed til Vest Vaktservice AS

2021
2021

Askøy avdelingen

Dette året blir også avdelingen på Askøy kjøpt ut fra Norsk Vaktservice. Voss Vaktservice blir dermed til Vest Vaktservice AS

2021
2023

Vi utvider

Det er tid for en ny avdeling. Denne gangen utvider vi til Nordfjord, nærmere bestemt Sandane.

2023

Tjenester

Se hva vi tilbyr i ditt lokalsamfunn

Scroll to Top